Region

Svet

Premijera: Seka Aleksić - U mraku! Konačno, novi singl kraljice folka! (Foto+Video)

Seka Aleksić već danima golica maštu svojih mnogobrojnih obožavaoca najavljujući novi singl "U mraku", a kako zvuči novi hit kraljice folka, premijerno poslušajte upravo sada!

Premijera: Seka Aleksić - U mraku! Konačno, novi singl kraljice folka! (Foto+Video)Plavokosa Seka Aleksić nastupila u krcatom klubu u Beču: Seksi izdanje i uzavrela atmosfera! (Foto)
Dani neizvesnosti konačno su na izmaku! Armija fanova folk dive Seke Aleksić dočekala je da čuje kako zvuči njen novi singl "U mraku". Već danima Seka potpaljuje maštu... najpre provokativnim fotografijama, a potom i delićem nove pesme. Njeni obožavaoci goreli su od želje dobijajući svoju kraljicu "na kašičicu", a sada konačno mogu i da čuju kako zvuči novi singl koji će, ne sumnjamo, u rekordnom roku postati i hit!Nova Seka Aleksić ledi krv u venama: Ovo je ONA! Sagnite se dole! (Foto+Video)
"Stavi krunu na glavu i zaposedni tron", napisala je Seka na svom Tviter nalogu, i učinila upravo to. Sa krunom na glavi i u provokativnoj odevnoj kombinaciji, ona samouvereno vlada, te najavljuje da će i ekranizacija novog singla biti i više no provokativna. A kako će izgledati, videćete kroz koji dan premijerno na našem portalu. Do tada, uživajte u novoj pesmi Seke Aleksić:Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>