Region

Svet

Ljubi Pantović ćerka ne dozvoljava da vidi unuku: Ne mogu da joj oprostim!

Bivša farmerka Ljuba Pantović posetila je Institut za majku i dete, ali do pomirenja s njenom starijom ćerkom Aleksandrom nije došlo jer, kako je maloletna devojčica rekla, ne želi da oprosti majci.

Ljubi Pantović ćerka ne dozvoljava da vidi unuku: Ne mogu da joj oprostim!



Ljuba Pantović postala baka!
"Ljuba kod mene nije mogla da uđe jer ne želim da je vidim. Ona je iz kaprica smestila oca moga deteta u zatvor", rekla je kikbokserkina ćerka, nakon što joj je majka otišla iz bolnice.

Podsećanja radi, čitav slučaj izazvao je veliku pažnju, ali i zgražavanje velikog broja ljudi jer je devojčica zatrudnela sa Ljubinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom dok je Pantovićeva bila u rijalitiju. Skandalozna dešavanja su se nastavila i nakon što je kikbokserka izašla iz Farme. Javne prozivke i optužbe bile su svakodnevica, a u sve su se uključili i Ljubin bivši muž Karađorđe Subotić i njegov brat Srba, da bi potom utihnuli do vesti kada je objavljeno da se maloletna A. S. porodila.

Ljuba Pantović o hapšenju Aleksandra Čabarkape: Svakom prema zaslugama!
Osim što negira da se pomirila s majkom, devojčica kaže da poslednjih nekoliko dana ne razgovara sa ocem Karađorđem Subotićem, koji je nedavno izašao iz zatvora, kao i da jedva čeka da otac njenog deteta izađe iz pritvora. "Živeću s Karađorđem pod istim krovom, ali ga neću primećivati. Čula sam da je smislio da se moja ćerka zove Vasilisa, ali ja sam odlučila da će se zvati Magdalena. Čula sam se sa Sašom i njemu se ime dopalo. Snaći ću se sama da preživim s bebom, na kraju krajeva imam baku u Nemačkoj koja će mi pomoći", zaključila je šesnaestogodišnjakinja čija je sudbina opravdano šokirala naciju.

Aleksandrin otac Karađorđe Subotić kaže da će njegova ćerka i njeno dete živeti kod njega u kući, a da njegova bivša supruga Ljuba Pantović nije dobrodošla u njegovom domu. "Ljuba je zabranila mojoj mlađoj ćerki Gorani da dolazi kod mene, a u kakvim je odnosim sa Aleksandrom, najbolje njih dve da pitate. Nisam primetio da su u nekoj dobroj komunikaciji. Što se mene i Ljube tiče, ja s njom kontaktiram po potrebi, ali unuku neće moći da viđa u mojoj kući", izričit je Karađorđe, koji je potom dodao.

"Unuka će nositi moje prezime. Ne zanima me ni da li će Čabarkapa plaćati alimentaciju, ja ću njima dvema sve obezbediti."

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>