Region

Svet

Farma 5: Ljubavni trougao - Kaća prozrela Marijanu! Ne da joj Borisa!

Katarina Grujić sve je zabrinutija zbog Marijane Leontijević, te je počela da shvata da bivša Borisova devojka izgleda i nema nameru da zauvek ostane "bivša".

Farma 5: Ljubavni trougao - Kaća prozrela Marijanu! Ne da joj Borisa!



Katarini sve više smeta Marijana! Ona se poverila i Zorici Marković i Sari Trajanović, te je kazala da je bivša Borisova devojka previše nametljiva, i da malo-malo pa priča o tome kako je bilo dok su ona i Boris bili u danima ljubavi. "Pričala je kako ona voli voće i kako ne može ni jedan dan bez voća, a onda dodala - Pa zna Boris koliko ja volim jabuke", pričala je nezadovoljna Kaća, a Sara ju je potpuno podržala, te rekla da je i ona primetila isto, ali nije htela ranije da joj kaže.

"Čula sam je kad je rekla "Znaš Borise, to je onaj film što smo zajedno gledali, a ja zaspala"! Ona je videla da si ti opuštena i ne praviš ljubomorne scene, pa je previše sebi dopustila", govorila je Sara, a onda su ona i Kaća zajedno konstatovale da Marijana uopšte nema poštovanja.

Kasnije je Kaća to i Borisu prebacila, uz sugestiju da je Marijanu trebalo da opomene. Maneken se zamislio, pa konstatovao "Auu, biće ovde haos!"

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>