Region

Svet

Mis Svetlana proslavila izlazak sa Farme: Lumpovala do zore!

Bivša farmerka Mis Svetlana je izlazak u civilizaciju posle skoro 80 dana proslavila u velikom stlu: uz vino, rakiju i sjajnu svirku.

Mis Svetlana proslavila izlazak sa Farme: Lumpovala do zore!



Mis Svetlani izlazak sa Farme uopšte nije teško pao, već se trudila da nadoknadi sve ono što je propustila tokom dugog perioda provedenog na imanju u Lisoviću. Ona je preksinoć izašla sa prijateljima, te uz vino, rakiju i svirku dočekala jutro.

Navodno, Ceca je najviše je pričala o Lepom Mići i Jeleni Golubović, sa kojima se i sukobljavala tokom svog "farmerovanja". Ona je prisustvovala rođendanskoj žurki svog prjatelja, a među gostima su se našli i Mira Škorić, Ćemo i Sloba Bajić koji su atmosferu u kafani doveli do usijanja.

Inače, Mis Svetlana se malo i razočarala nakon što je izašla sa Farme, jer je tada videla koji farmeri su je ogovarali dok je bila u izolaciji. Svoje razočarenje podelila je sa svojim fanovima juče na Fejsbuku. "Žalosno što je moja izolacija iskorišćena da se pojedini nesretnici zapišavaju po mom privatnom životu! Ja sam stigla, a miševi gde ste?! Prvi dan u civilizaciji, rođendan moje Bubice, Dalibora Katića, dočekao me anđeoski glas Mire Škorić. Veliko hvala svima koji su mi uputili lepu misao, a dalje ću ja", napisala je Miss Svetlana.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>