Region

Svet

X Factor Adria: Natali Dizdar pohvalila takmičarku koja je izvodila njenu pesmu - Želim joj sreću! (Foto+Video)

Crvenokosa Vanja Mišić iz Banja Luke koja je svojom neobično lepom bojom glasa dotakla srca gledalaca i strogih sudija regionalnog takmičenja "X Factor Adria" ne prestaje da izaziva pažnju.

X Factor Adria: Natali Dizdar pohvalila takmičarku koja je izvodila njenu pesmu - Želim joj sreću! (Foto+Video)



Na društvenim mrežema stižu pohvale sa svih strana, ali ona koja će Vanji Mišić verovatno najviše značiti je od poznate hrvatske umetnice Natali Dizdar, čijom se pesmom Vanja predstavila na audiciji. "Gledala sam Vanjin nastup u "X Faktoru Adria" i veoma mi se svidela energija i nepretencioznost u njenom nastupu. Moram priznati da sam se iznenadila zbog izbora pesme, jer je pesma atipična i nije bila u tretmanu singla, ali drago mi je jer je to prva pesma za koju sam napisala muziku. Želim joj sreću u daljem takmičenju."


Foto: Facebook

Budući da je Natali bila učesnik sličnog tv formata u kojem se našla u samom finalu, pitali smo je da li ima savet za takmičare koji prođu u sledeći krug takmičenja: "Nemam nekih posebnih saveta za takmičare. jer je uspeh u ovom poslu zaista kombinacija puno faktora i nema pravila. Ali svakako mislim da treba biti strpljiv, opušten i dosledan u svemu što radiš, i naravno da se u svemu tome uživaš!", poručila je popularna pop zvezda.



Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>