Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Prvi pogledajte Plan bekstva, koji je od danas na repertoaru! (Foto+Video)

U saradnji sa vodećom distributerskom kućom Tuck, naš portal vam poklanja 3x2 karte za večerašnju projekciju filma "Plan bekstva" (Escape Plan) sa najvećim zvezdama akcionih filmova, Arnoldom Švarcenegerom i Silvesterom Staloneom, koji je od danas u bioskopima.

Vodimo vas u bioskop: Prvi pogledajte Plan bekstva, koji je od danas na repertoaru! (Foto+Video)



Budite brzi i osvojite ulaznice! Potrebno je samo da pošaljete ime, prezime i broj telefona na mail adresu naše redakcije [email protected], a mi ćemo vam pokloniti po 2 karte za projekciju sjajne akcije "Plan bekstva" u bioskopu Tuckwood u 22 sata.

Velikani akcije na velikom platnu: Plan bekstva u bioskopima! (Foto+Video)
Silvester Stalone bio je privučen, kako kaže, filmskim scenariom. "Današnja publika je inteligenta i zahtevna", rekao je glumac i dodao: "Ona traži da im se pruži nešto što do sada nisu imali priliku da vide, a to smo svakako Arnold i ja na ekranu. Ovo je nešto što ljudi ne mogu ni da zamisle da mi možemo. Mnogo je akcije, ali i scena za razmišljanje", rekao je glumac.



A o filmu popularni muzičar 50 Cent je izjavio: "Ovaj lik je potpuno drugačiji od svega što sam ranije radio". "Reditelj je u meni prepoznao talenat koji i nije toliko očigledan i  nadam se da će moji fanovi, kada budu gledali film, moći da se fokusiraju na sam lik i na moju glumu, a ne na činjenicu da je 50 Cent u filmu".



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>