Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović opet stvara tenzije pred slavu! Žare Berber - Sram te bilo kučko! (Video)

Nema ko se na imanju u Lisoviću nije zakačio sa Jelenom Golubović, a sada za nju strpljenje gubi i "najsvežiji" farmer Žare Berber.

Farma 5: Jelena Golubović opet stvara tenzije pred slavu! Žare Berber - Sram te bilo kučko! (Video)



Makedonskog voditelja Žareta Berbera iz takta je izvela Jelena Golubović. Naime, rediteljki se nije sviđao natpis "Kafe Ludara" koji je stajao kod njihovog improvizovanog kafića, pa je natpis skinula, te stavila svoj "Kafe Sunce". Golubovićeva je kazala kako nije lepo da za slavu Aranđelovdan stoji natpis "Ludara", i da bi trebalo da se zameni nekim "književnijim".

To je očigledno jako iznerviralo Žareta Berbera, koji ju je optužio da stalno nešto izmišlja i petlja kako bi privukla pažnju na sebe. "Sram te bilo, sram te bilo", ponavljao je Žare, te je "počastio" i izrazima "idiot" i "kučka".

Naravno, potegla se i priča Jeleninog "skandaloznog" kačenja "devojačkog čaršava" na dan slave Zorice Marković, koja je bila dan posle odglumljene svadbe Golubovićeve i Slobe Đurkovića. Zaključak je farmera da rediteljka pošto-poto hoće da pokvari svaku slavu, ali je ona tvrdila da je upravo suprotno, i da je naziv "Ludara" taj koji ruži slavsku atmosferu.

Naposletku, ona je zaključila da ukoliko već ona ove nedelje kuva kafu, jer joj je to poverila Mis Svetlana nakon što je napustila Farmu, onda ima pravo i da odluči kako će "kafić" da se zove.



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot Dailymotion

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>