Style

Ljubav

Dženifer Lorens iskritikovana zbog loše kombinacije šminke i frizure sa nesvakidašnjom haljinom (Foto)

Glumica Dženifer Lorens pojavila se na premijeri nastavka filma "Igre gladi" u Los Anđelesu noseći vrlo interesantnu kreaciju, a ova Diorova haljina bila je potpuno providna pa ju je Dženifer upotpunila trikoom kako bi izgledala pristojnije.

Dženifer Lorens iskritikovana zbog loše kombinacije šminke i frizure sa nesvakidašnjom haljinom (Foto)



Dženifer Lorens ima traume od dodele Oskara: Konstantno se plašim padova na stepenicama
Haljina se iz sive boje povremeno presijavala u plavu, a ispod dugačke haljine Dženifer je obukla triko sa srcolikim izrazom, pa je prema mišljenjima kritičara još više upropastila ovu kreaciju.

Glumica je nedavno izjavila da je još uvek pod utiskom svog pada koji se dogodio na dodeli Oskara, a posle negativnih komentara na račun njenog izgleda na premijeri u Los Anđelesu, glumica će imati još jedan razlog da bude nervozna i pod pritiskom kada se pojavljuje u javnosti.



Kritičari dodaju kako je Dženifer Lorens napravila katastrofalnu kombinaciju detalja sa njenom toalet, te da siva haljina nikako ne ide uz njenu žutu nijansu kosu, kao i da je šminka na njenim očima bila u potpunoj suprotnosti sa stajlingom koji je izabrala, dok se na meti kritika našao i njen upadljivi karmin na usnama.



Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>