Region

Svet

Farma 5: Slobodan Đurković brani Katarinu Grujić od Vajsa - Hteo sam da je zaštitim jer mi je drugarica!

Slobodan Đurković umešao se u svađu koja je počela između Vajsa i Katarine Grujić, a ovaj potez mnogi nisu očekivali jer Sloba nikako nije konfliktna osoba i slabo se raspravlja na imanju.

Farma 5: Slobodan Đurković brani Katarinu Grujić od Vajsa - Hteo sam da je zaštitim jer mi je drugarica!Svađa između Katarine i Vajsa započela je kao prepirka oko sitnica da bi se "otegla" u dugu raspravu. "Krivo ti je što sam rekla da su mi neki ljudi draži od tebe?! Ponašaš se kao dete", vikala je Katarina, a Vajs se branio i spominjao Borisa Stamenkovića i njegovu vezu sa Kaćom koju su maneken i pevačica krili na početku.

"Vi ste na početku krili da ste zajedno, a sad sam ja ispao loš", rekao je Vajs, na šta je Katarina rekla da se denser ponaša kao da je dete, Kalimero i da ima 20 godina. Umešao se i Slobodan Đurković koji je kasnije u intervjuu objasnio svoj postupak.

"Vajs se naljutio jer mu se ne sviđaju naše šale. Niko ga ne tera da se smeje ako mu se ne sviđa, to je njegov problem ako mu nije smešno. Katarina Grujić je moja prijateljica i zato sam stao na njenu stranu i umešao se jer sam hteo da stanem u njenu odbranu, inače ne bih ništa rekao", ispričao je Slobodan i dodao: "Vajs ima 41 godinu, zato mu ništa i ne bih rekao, ali on se ponaša kao da ima 21, a ne preko 40".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>