Svet

Region

Šaljivdžija: Čening Tejtum snimio parodiju na Žan Klod Van Damovu reklamu za Volvo! (Video)

Šokantna reklama Žan Klod Van Dama za Volvo, u kojoj je on pokazao svu fleksibilnost svojih donjih ekstremiteta napravivši špagu između dva kamiona u pokretu, mnoge je fascinirala, a mnoge i inspirisala. Kao na primer, Čeninga Tejtuma.

Šaljivdžija: Čening Tejtum snimio parodiju na Žan Klod Van Damovu reklamu za Volvo! (Video)



Holivudski lepotan Čening Tejtum toliko je bio fasciniran reklamom svog starijeg kolege, da se odlučio na sličan poduhvat! Svoju verziju demonstracije sopstvene fleksibilnosti on je podelio sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Žan Klod Van Dam u fascinantnoj reklami za Volvo! Telo koje prkosi zakonima prirode! (Video)
Naime, snimak počinje slično kao onaj Van Damov. Ista muzička podloga, uz Čeningove reči: "Imao sam uspone i padove", priča on, dok je kadar fokusiran na njegov usredsređen pogled. "Biti policajac na tajnom zadatku učinilo me je onim što sam danas", nastavlja on, "Preživeti srednju školu nije bio lak zadatak. Niti koledž. Ali baš zbog toga, moje telo je sada načinjeno da odoleva zakonima fizike". Potom se kamera polako spušta, a mi otkrivamo da, za razliku od Van Dama koji balansira između dva kamiona, Tejtum stoji na paru kolica za hranu, dok dvojica asistenata pokušavaju da ih razmaknu, ne bi li pokazali šokantnu glumčevu fleksibilnost!

Zaista, Čening Tejtum ima smisao za humor. A ovim je on zapravo želeo da izreklamira svoj novi film, te je napisao: "Ovaj prikaz napravljen je kako bismo demonstrirali stabilnost kolica za hranu na snimanju filma 22 Jump Street!"

Kolica se možda jesu pokazala kao stabilna, ali Tejtum i ne tako fleksibilan, s obzirom da poslednji kadar prikazuje prošlogodišnjeg nosioca titule Najseksepilniji živi muškarac, kako se drži za međunožje sa bolnom grimasom na licu!



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>