Region

Svet

Vrela Nikolija polugola na snimanju spota! Uvećala grudi?! (Video)

Ćerka vesne Zmijanac, Nikolija, zna koji su joj glavni aduti, pa se ni ne libi da ih istakne u prvi plan. Tako je na snimanju novog spota u donjem vešu zavodljivo plesala na vrhu zgrade.

Vrela Nikolija polugola na snimanju spota! Uvećala grudi?! (Video)



Nikolija Jovanović, ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac, snimila je novi singl nazvan po njoj samoj, "Nikolija", a možemo zaključiti već po prvim najavama da će ekranizacija istog biti više no vrela.

Pevačica u usponu podelila je sa svojim fanovima na Instagramu atmosferu sa snimanja spota. Obučena samo u crni donji veš, zaogrnuta belim krznom i na visokim potpeticama, Nikolija zavodljivo pleše, te provokativnim pokretima nadmašuje čak i sam stajling koji je, malo je reći, izazovan. A poprsje mlade pevačice poprilično bode oči! Dosta bujnije no što je bilo ranije, neminovno nameće zaključak da se ćerka Vesne Zmijanac možda ponovila silikonima!



Inače, novi spot Nikolije biće ekskluzivan ne samo po provokativnom izgledu pevačice, već i po tome što će u njemu gostovati VIP statisti, pre svih pevač Milan Stanković, za koga se šuškalo da je u vezi sa njom.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>