Svet

Region

Madona najplaćenija: Za godinu dana zaradila 125 miliona dolara!

Kraljica popa Madona i dalje čvrsto stoji na svom pijadestalu, a to potvrđuje i činjenica da je pevačica na vrhu liste naplaćenijih muzičara sa čak 125 miliona dolara zarađenih za godinu dana!

Madona najplaćenija: Za godinu dana zaradila 125 miliona dolara!



Prema magazinu "Forbs", 55-ogodišnja pop diva je od juna 2012. do maja 2013. godine svoj bankovni račun uvećala za čak 125 miliona dolara. Time je ona potukla i Lejdi Gagu koja je zgrnula 80 miliona dolara i zauzela počasno drugo mesto najplaćenijih muzičara, kao i ikonu 80-ih Bon Džovija i njegovih 79 miliona.

Tinejdžerska zvezda Džastin Biber našao se na 6. mestu sa godišnjom zaradom od 58 miliona, dok je Bijonse zauzela deveto mesto sa "tričavih" 53 miliona dolara.

Madoni je prvo mesto omogućila pre svega njena koncertna turneja "MDNA" tokom 2012. godine, koja je označena kao najveća u njenoj karijeri, te je tokom 7 meseci kraljica popa nastupiila čak 88 puta, pa i u onim delovima sveta u kojima nikada ranije nije. Pored koncertne turneje, prihodi od prodaje njene modne linije, kao i parfema, učvrstili su Madoninu dominaciju vrhom liste najplaćenijih muzičara sveta.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>