Region

Svet

Andrija Aki Marković se provodio sa starletom Oro! Sara ga više ne interesuje?!

Nakon što je izjavio da ne želi više ništa sa Sarom Trajanović, jer ga je prevarila sa Ivanom Marinkovićem, bivši farmer i pevač Andrija Aki Marković provodio se po Beogradu, i to u društuv takozvane starlete Oro.

Andrija Aki Marković se provodio sa starletom Oro! Sara ga više ne interesuje?!



Andrija Aki Marković: Nisam pogledao navodni poljubac Sare i Ivana! Imao sam preča posla!
Nakon što je izašao sa Farme i ostavio Saru Trajanović u suzama, koje je ona kasnije lečila Marinkovićem, Aki je izašao u Teatro gde se provodio sa Milicom, poznatijom kao Oro, a pozvao ju je i da provedu noć u hotelu što je novopečena starleta odbila.

"Milica je već bila u klubu, a onda je došao Aki, kome su organizatori rekli da sedne u separe u kom se nalazi Mimi. Naravno, nije pravio problem, već je sa drugom, sa kojim je i došao, seo pored starlete. Njih dvoje su se te večeri i upoznali, Andrija je najnormalnije pružio ruku, predstavio se i počeli su da ćaskaju. Ne verujem da se bilo šta dešavalo među njima, jer je Aki vrlo brzo i napustio žurku, sa svojim drugom", priča izvor koji je bio na licu mesta i dodao da nije video da je došlo do razmene brojeva telefona.

Farma 5: Sara Trajanović - Aki me je uništio kao nijedan pre!
Aki Marković odgovorio je na telefonski poziv povodom ovog susreta: "Ja vas molim da to ne puštate, jer nema poentu priča. Došao sam na žurku, rekli su mi da se smestim u separe u kom je sedela ta devojka, smestio sam se i ćaskao sa svima koji su tu sedeli, pa i sa njom, a neko je iskoristio priliku i slikao momenat kada smo ona i ja razmenili par rečenica. Takva reklama mi nije potrebna, najiskrenije", bio je pomalo ljut Marković, koji je prošle nedelje zajedno sa cimerom iz Farme Markom Vanilom nastupao po Nemačkim gradovima, gde su punili diskoteke, dok je Oro bila nešto ljubaznija.

"Aki je super dečko, čula sam ranije za njega, a te večeri sam ga upoznala i baš je komunikativan i kulturan dečko", rekla nam je Mimi.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>