Region

Svet

Ceca Ražnatović: Moja deca su kao i svi tinejdžeri, svašta kače po Fejsbuku! (Foto)

Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, već je postala zvezda na društvenim mrežama, te često objavljuje video klipove u kojima peva, ali i različitim statusima i fotografijama okuplja sve veći broj obožavaoca.

Ceca Ražnatović: Moja deca su kao i svi tinejdžeri, svašta kače po Fejsbuku! (Foto)



Anastasija Ražnatović, ćerka jedne od najvećih balkanskih zvezda, vrlo je aktivna na socijalnim mrežama. Pored toga što često pokazuje sklonost da pođe maminim stopama, pa objavljuje snimke sebe kako peva, ona takođe svoje, možemo slobodno reći, fanove animira i zanimljivim fotografijama i statusima.

Anastasija Ražnatović otkrila kakve muškarce voli!
Sada je sa svojim virtuelnim prijateljima podelila i to kakve momke voli, a šta joj smeta u muško-ženskim odnosima. "Apsolutno mrzim kada je dečko sav ljubavan i sladak prema tebi preko poruka, a kada to treba da pokaže pred drugima, glupo mu je i ispod časti", napisala je Anastasija.



Ceca Ražnatović: Smeta mi što su moja deca medijski eksponirana!
Mnogi dušebrižnici zameraju Cecinoj ćerki preveliku eksponiranost na društvenim mrežama, ali njena mama je tolerantna, te kaže da Anastasija ne radi ništa više no što inače čine sve tinejdžerke. "Oni kače na društvene mreže raznorazne stvari, kao što to rade svi tinejdžeri. Ne vidim ništa čudno u tome. I deca mojih kolega rade isto to, ali medijima nisu zanimljivi. Sve mi to smeta jer poprima negativan kontekst, ali ja to, nažalost, ne mogu da sprečim", rekla je Ceca Ražnatović.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>