Svet

Region

Povratak legendi: Monti Pajton ponovo na sceni posle 30 godina!

Ljubitelji onog pravog, izvornog britanskog humora imaju čemu da se raduju, jer je kultna komičarska ekipa "Monti Pajton" najavila povratak na scenu.

Povratak legendi: Monti Pajton ponovo na sceni posle 30 godina!



Posle čak 30 godina pauze, čuveni Pajtonovci vraćaju se na scenu! Džon Kliz, Teri Gilijam, Teri Džons, Erik Idl i Majkl Pelin će ovu vest i zvanično potvrditi na konferenciji za štampu u četvrtak. Inače, ova odluka nije došla tek tako. Naime, petorica preostalih članova originalne ekipe su se mesecima sastajali u najvećoj tajnosti i razmatrali da čuvemi "Leteći cirkus" vrate na staze.

Prema pisanju britanskih medija, Pajtonovci su shvatili da ako misle da oživljavaju svoj šou, onda je došao momenat "sad ili nikad". Oni će definitivno najpre nastupiti predstavom uživo, a potom postoji mogućnost da usledi i film ili TV šou. Ali još uvek nije sigurno da li će izvesti stari ili novi materijal, ili pak oba.

Inače, prilika da originalnu ekipu "Monti Pajton" vidimo u punom broju nestala je 1989. godine, kada je šesti član čuvene grupe, Grem Čepmen, preminuo. Kao komičarska grupa, Pajtonovci su se prvi put pojavili 1969. godine na  BBC-ju. izdali su mnoštvo albuma sa muzikom iz serija, zasmejavali nebrojenim skečevima, a takođe su poznati i po pozorišnim predstavama i filmovima. Najuspešniji su "Žitije Brajanovo" i "Smisao života". Kraj njihove zajedničke karijere desio se 1983. godine.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>