Region

Svet

Minji Miletić pozlilo tokom jutarnjeg programa, završila u Urgentnom centru!

Voditeljki i urednici Jutarnjeg programa televizije Pink, Minji Miletić, u nedelju je tokom emitovanja istog pozlilo i hitno je prebačena u Urgentni centar.

Minji Miletić pozlilo tokom jutarnjeg programa, završila u Urgentnom centru!Minji je, prema rečima sagovornika, tokom vođenja emisije iznenada pozlilo zbog čega je program bio kratko prekinut, a Minja prevežena kolima Hitne pomoći do Urgentnog centra. O celoj situaciji zaposleni su obavestili voditeljkinu porodicu, a lekari su nakon osnovnih pretraga ustanovili da se radi o napadu slepog creva. Minja je dva dana provela u bolnici, a u ponedeljak je puštena kući.

"U trenutku prelistavanja štampe, Minji je iznenada pozlilo, počela je da se preznojava. Kada je emisija prekinuta reklamama, otišla je do režije i rekla da joj je loše i da oseća jake bolove u predelu donjeg stomaka. Istog trenutka su pozvali Hitnu pomoć i ona je prevezena u Urgentni centar. Program je nastavila da vodi Aleksandra Ivanović, a Minja je podvrgnuta ispitivanju i odmah je priključena na infuziju", rekao je sagovornik.

Autor: B.B.
Izvor: Naše novine
Foto: Željko Šafar

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>