Region

Svet

Grudi u vis: Ivan Ivanović kao muška Oro! (Foto)

Duhoviti voditelj Ivan Ivanović rešio je da i on pruži podršku našoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji na predstojećem svetskom prvenstvu. A uradio je to na način koji njemu najviše i pristaje - pošalicom!

Grudi u vis: Ivan Ivanović kao muška Oro! (Foto)



Humor Ivana Ivanovića tumači se na najrazličitije načine. Neki ga smatraju ultimativnim komičarem, dok drugi, pak, njegov humor ocenjuju kao "prostački" i "vulgaran". Kakogod, da diže prašinu, to svakako čini, a bio ovakav ili onakav, Ivanovićev humor većinu zasmeje. Tako je bilo i ovaj put...

Naime, Ivan Ivanović rešio je da podrži žensku rukometnu reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Beogradu, te je za tu priliku obukao kostim maskote naših devojaka.  A maskota jeste orao, te Ivanović nije mogao, a da ne napravi paralelu sa sada već čuvenom "Oro", odnosno starletom u pokušaju Milicom Mimi Živanović.



A da bi geg do kraja izveo kako treba, bili su mu potrebni i izvesni atributi. Ivanović je obogatio poprsje, pretpostavljamo loptama, te se isprsio sa "rukama" na bokovima, napućio usta, i uputio zavodnički pogled kroz poluspuštene kapke... "Podrška za žensku rukometnu reprezentaciju od njihove Oro", napisao je Ivan kao komentar uz duhovitu fotografiju.


Možemo da zaključimo da Ivan "zna znanje", te prava "Oro" možda nije položila prijemni za starlete, ali Ivan ne da je položio, već je i doktorirao!

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>