Region

Svet

Dragan Kojić Keba i Saša Popović zajedno pratili tenis: Nismo u svađi!

Iako su pre godinu dana raskinuli ugovor o saradnji, folk pevač Dragan Kojić Keba i direktor produkcijske kuće Grand Saša Popović, pojavili su se posle dužeg vremena zajedno u javnosti.

Dragan Kojić Keba i Saša Popović zajedno pratili tenis: Nismo u svađi!



Bivši saradnici zajedno su pratili mečeve Dejvis kupa igrane proteklog vikenda u beogradskoj Kombank Areni. Saša i Keba dali su podršku našim teniserima koje je predvodio Novak Đoković u borbi sa češkom reprezentacijom, koja je na žalost ipak odnela salataru u svoju zemlju.

Keba nepunih dvanaest meseci ne sarađuje s Grand produkcijom zbog sukoba s vlasnikom ružičaste televizije Željkom Mitrovićem, ali se i dalje druži sa direktorom Granda Sašom Popovićem. "Keba i Saša nisu u svađi. Bilo je sitnih nesuglasica koje se svima svakodnevno dešavaju, ali nikad nisu prekidali kontakt. Oni su se slučajno našli u Areni i zajedno su pratili i komentarisali tenis, koji obožavaju. Čak su ih prijatelji i poznanici sa strane zadirkivali, pa im je bilo još zabavnije", rekao je blizak im izvor.

Keba je za svog bivšeg direktora imao samo reči hvale. "Sale je uvek bio iskren prijatelj mojoj porodici. Nikad se nismo svađali i svaki eventualni nesporazum rešavamo na civilizovan način. Nemam problem da ga poslušam u pojedinim situacijama jer je on veoma mudar i dobronameran čovek. Sale mi je drag zato što je mag!", nasmejao se Keba.

Ni Saša Popović nema loše mišljenje o Kojiću. "Keba i ja smo oduvek imali dobar odnos. Da li ćemo poslovno sarađivati ili ne, nema nikakve veze s nama kao dobrim komšijama, što mi pre svega i jesmo", kaže Popović.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Zorana Jevtić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>