Svet

Region

I Rijana ispratila novi trend: Ošišala se na paž! (Foto)

Pevačica Rijana poznata je po tome da voli da eksperimentiše sa izgledom, a najnoviji eksperiment jeste promena frizure: popularna RiRi odsekla je svoje duge kovrdže, te se pohvalila dosta kraćom, ravnom kosom.

I Rijana ispratila novi trend: Ošišala se na paž! (Foto)



Tamnoputa zvezda sa Barbadosa je završetak svoje osmomesečne svetske turneje obeležila i tako što se ošišala! Sada je Rijana još jedna zvezda koja je prihvatila novi trend kada su frizure u pitanju, te fura popularni "bob".

Naime, Rijana je završetak turneje "Diamonds" obeležila u omiljenom joj restoranu, u kojem je po običaju jela pastu sa tunom. Potom, prošetala je ulicama, te nije zaobišla ni omiljenu prodavnicu u kojoj je pazarila nakit za telo i probušeni pupak. Tom prilikom, promovisala je i svoj novi imidž: crnu kosu ošišanu na paž.



Rijana je dugo vremena nosila skroz kratku kosu, zatim čuvenu "fudbalerku", a potom smo je u najnovijem spotu za pesmu "What Now" videli sa dugim kovrdžama, te su se mnogi složili da u tom izdanju pevačica izgleda najženstvenije. Međutim, njoj "đavo nije dao mira", te je kosu opet odsekla i ispeglala, a fotke nove frizure podelila sa fanovima na društvenim mrežama.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus


>