Region

Svet

Region

I danas vas vodimo u bioskop: Poklanjamo vam karte za Malavitu! (Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck, naš portal vam danas poklanja 3x2 karte za projekciju filma "Malavita" sa Robertom De Nirom i Mišel Fajfer u glavnim ulogama.

I danas vas vodimo u bioskop: Poklanjamo vam karte za Malavitu! (Video)



Sve što je potrebno da uradite jeste da budete brzi i pošaljete ime, prezime i broj telefona na mail adresu naše redakcije [email protected], a mi ćemo vam pokloniti po 2 karte za projekciju akcione komedije "Malavita" u bioskopu Tuckwood u 22 sata.

Kapetan Filips i Malavita u bioskopima! (Foto+Video)
Nakon što su postali zaštićeni svedoci zbog cinkarenja, šef mafije i njegova porodica sele se u miran gradić u Francuskoj. I pored svih napora CIA agenta Stensfilda (Tomi Li Džons) da ih drži pod kontrolom, Fred Manconi (Robert De Niro) i njegova porodica se vrlo lako vraćaju starim navikama i razotkrijvaju svoj identitet, olakšavajući nekadašnjim pajtašima da im uđu u trag.

Glumac Tomi Li Džouns i reditelj Lik Beson su godinama prijatelji i već su sarađivali. Reditelj kaže da je reč o profesionalnom glumcu koji prihvata savete, ali ne gubi vreme. Tomi Li Džouns ističe da je divno je bilo na snimanju u Francuskoj.

"Nikada do sada nisam radio sa De Nirom, tako da je to bilo nešto što nisam mogao da odbijem", rekao je on.



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>