Svet

Region

Britani Marfi otrovana! Ubijena otrovom za pacove?! (Foto)

Novi nalazi tvrde da glumica Britani Marfi, koja je preminula 2009. godine, nije umrla usled, kako je tada saopšteno, kombinacije upale pluće i anemije, već je ubijena otrovom za pacove!

Britani Marfi otrovana! Ubijena otrovom za pacove?! (Foto)



Glumica Britani Marfi umrla je u svojoj 32. godini, usled akutne upale pluća kombinovane sa anemijom i opštom oslabljenošću organizma usled korišćenja raznoraznih medikamenata.  Pet meseci kasnije, preminuo je i glumicin suprug, 8 godina stariji Sajmon Mondžek, pod istim okolnostima: takođe, kombinacija anemije i upale pluća.



Smrt i Britani i njenog muža proglašene su nesrećnim slučajem. Međutim, glumicin otac Anđelo Bertoleti nije hteo da se pomiri sa takvim nalazom, te je sve svoje snage uložio ne bi li se slučaj njegove ćerke ponovo otvorio. On je smatrao da istraga nije bila sprovedena temeljno, jer uzorci kose i tkiva njegove ćerke nisu bili testirani. Naposletku, Bertoleti je uspeo da izdejstvuje  da se sporni uzorci predaju za nezavisno testiranje, a nove toksikološke analize dale su šokantne rezultate: identifikovano je prisustvo čak deset teških metala!

Ovi metali uglavnom su prisutni u pesticidima, insekticidima, otrovu za pacove... stoga, postavlja se pitanje da li je Britani Marfi, a potom i njen suprug, namerno otrovana, te se očekuje i ponovna istraga kako bi se utvrdilo da li iza nesrećne smrti glumice zapravo stoji ubistvo.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>