Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković - Kosa mi je kao napušteni vinograd!

Zorica Marković je jutro provela u ćaskanju sa Žaretom Berberom, te su se njih dvoje dotakli i toga kako treba da izgleda neko ko se bavi javnim poslom.

Farma 5: Zorica Marković - Kosa mi je kao napušteni vinograd!



Zorica Marković i Žare Berber vole da konstruktivno razmenjuju mišljenja. Jutros su polemisali oko toga kako treba da izgleda osoba koja se bavi javnim poslom. Žare je tvrdio da javne ličnosti moraju da vode računa o sebi, i da ne treba da se zapuste i ugoje previše, ali je Zorica mislila drugačije. Folkerka je kazala da svako treba dobro da se oseća u svojoj koži, te je navodila da u svetu ima sijaset javnih ličnosti koje su gojazne, pa im ništa ne fali, poput Opre Vinfri koja je imala kilograme, ali i mozak, te joj ovi nisu ništa smetali. Takođe je kazala da je mnogo lepše biti svoj, pa i debeo, nego izgledati ukalupljeno: usne napumpane i napućene, silikon u grudima, silikon u guzi!

Međutim, Žare se nije dao, te je nastavio da objašnjava da višak kilograma ne stoji lepo na ženi, pa ga je Zorica poklopila komentarom da i on treba da smrša jedno 10 kilograma, pa dok ne smrša, neka ne govori drugima koliko kilograma imaju viška.

Naposletku, Zorica je prokometarisala da ima šlauf, te da joj je kosa kao napušteni vinograd, i da uprkos tome, ništa ne škodi njenoj karijeri.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>