Region

Svet

Memo Haljevac: Još nisam dobio ni cent od Farme! Dali su mi samo kartonski ček!

Slikar Sulejman Haljevac Memo pobedio je u prošloj sezoni rijalitija "Farma", a nagradu od 50.000 evra, koliko mu sleduje, još uvek nije dobio, iako je prošlo već četiri meseca.

Memo Haljevac: Još nisam dobio ni cent od Farme! Dali su mi samo kartonski ček!



Pobednik četvrte sezone rijalitija "Farma", Memo Haljevac još uvek nije dobio 50.000 evra koliko mu sleduje na račun nagrade, te je rešio da se na to i javno požali.

Naime, kako je slikar kazao, ljudi iz Pink televizije su mu iz meseca u mesec davali lažna obećanja, a krajem prošle nedelje propao je i poslednji dogovor, što je, za Mema, bila kap koja je prelila čašu.

"Stvarno ne znam šta više da radim. Već je prošlo previše vremena, a ja nisam dobio nijedan euro od zaslužene pobede na "Farmi". Čekao sam i ćutao dovoljno vremena. Jedino što sam dobio kao pobednik najgledanijeg rijaliti šoua na Balkanu je kartonski ček od 50.000 eura. To su videli milioni gledalaca širom regiona, ali, na moju žalost, još mi nije isplaćen ni najmanji delić nagrade", kazao je Memo.

Poslednji pobednik "Farme" razočaran je zbog svega, te kaže da mu je strpljenje na izmaku. Ukoliko mu nagrada ne bude isplaćena do kraja godine, moraće da preduzme i neke konkretne korake.

Glavna urednica TV "Pink BH" Lajla torlak nije opovrgla Memove navode. "Znate kakva su teška vremena. Haljevac neće biti oštećen, kao nijedan učesnik "Farme". Memo je potpisao ugovor s našom matičnom kućom u Beogradu, a prema mojim informacijama, nagrada bi trebalo da mu bude isplaćena u narednih sedam do deset dana", kazala je Lejla Torlak.

Inače, Memo ne krije da redovno prati dešavanja u novoj sezoni "Farme", a ne krije ni da više nema favorita. "Na početku je to bila Jelena Golubović, ali sam video da je dvolična. A najviše me svojim primitivizmom nervira propali konobar lepi Mića. Kada vidim šta nekada radi, odmah promenim kanal", kazao je Memo.

Autor: T.I.
Izvor: avaz.ba
Foto: D.Milenković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>