Region

Svet

X Factor Adria: Otkriveno ko je čudovišni takmičar - Milić Vukašinović! Nije prošao dalje! (Video)

Muziči šou "X Factor Adria" uvek iznenadi, što mladim nadama, što onim "starim". A najnovije iznenađenje usledilo je posle šoka: takmičar koji se na audiciji pojavio maskiran u lik iz filma strave i užasa, zapravo je stari roker Milić Vukašinović!

X Factor Adria: Otkriveno ko je čudovišni takmičar - Milić Vukašinović! Nije prošao dalje! (Video)



Šezdesettrogodišnji roker smatra da za svetsku slavu nikad nije kasno, te nakon višedecenijeske plodne karijere na Balkanu, rešio je da se svetske slave domogne preko takmičenja "X Factor Adria"! On je želeo da privuče pažnju engleskih producenata koji pomno prate dešavanja u ovom takmičenju. Ipak, Milić nije zadovoljio strogi srpski žiri, te je dobio samo dva potvrdna tastera i nije prošao u dalji krug takmičenja. Za razliku od Željka Joksimovića i Emine Jahović koji su potvrdili rokerov talenat, Kristina Kovač i Kiki Lesendrić svom starijem kolegi nisu omogućili dalji prolaz.

"Žao mi je što nisam prošao dalje. Namerno sam se maskirao jer sam želeo da sakrijem svoj identitet. Predstavio sam se na engleskom i rekao da se zovem Frenzi Nes. Niko nije znao ko sam, osim dvoje ljudi iz produkcije. Otpevao sam svoju pesmu na engleskom „Izleči moju ljubav prema tebi“, a jedini me je prepoznao Željko Joksimović, i to po mojoj boji glasa i figuri. Presekao me je usred priče i obratio mi se: „Milić Vukašinović“. Tad sam se predao", ispričao je roker za "Kurir".

Na pitanje zašto se u 63. godini odlučio na ovaj korak, Milić je rekao: "Mogao sam da napravim svetsku karijeru osamdesetih, ali sam tad imao mnogo para i bio sam lud i neobuzdan. U meni i dalje čuči svetski talenat. Razlog zbog kog sam se prijavio u „X faktor“ je produkcijska kuća iz Londona. Znam da emisiju prate Englezi!"

Činjenicu da ga mlađe kolege Kristina Kovač i Kiki Lesendrić nisu pustile u sledeći krug takmičenja, roker je prokomentarisoa u svom stilu. "Ono dvoje neostvarenih kompleksaša Kristina i Kiki nisu me pustili dalje. Kristina mi je rekla: „Jao, ne znam gde da te smestim“. Trebalo je da joj odgovorim: „Smesti me između nogu“. Dok je Kiki glasao, videli su mu se zraci mržnje u očima. U žiri se ne smeju stavljati neostvareni ljudi", zaključio je Milić Vukašinović.

Inače, epizodu šoua "X Factor Adria" u kojoj će sreću okušati maskirani Milić Vukašinović, možete pogledati večeras na TV Pink.



Autor: T.I
Izvor: Kurir
Foto: doznajemo.com/ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>