Region

Svet

Farma 5: Marijana Leontijević zaljubljena u Edina Škorića?!

Iako su svi ubeđeni da je manekenka Marijana Leontijević zaljubljena u Marka Vukotića sa kojim je imala i, kako se šuška, par "intimnih momenta"  u zaključanom toaletu, ona ipak gaji emocije prema Edinu Škoriću?!

Farma 5: Marijana Leontijević zaljubljena u Edina Škorića?!



Tokom intervjua u nedelju pred izbacivanje, Marijana Leontijević je Ognjenu Amidžiću poverila da jeste zaljubljena, ali nije htela da otkrije u koga. Ona je kazala da to može i da se zaključi po pogledima, osmesima, govoru tela, ali je ipak ostala zagonetna. I dok su svi mislili da Marijana govori o Marku Vukotiću, istina je izgleda drugačija. Kako "Alo", saznaje, manekenka je zaljubljena u Edina Škorića!

"Ona se trudi da bude u njegovoj blizini kad god joj se ukaže prilika. Izuzetno je ljubazna prema njemu i stalno ga zapitkuje za neki savet", kazao je dobro obavešten izvor iz produkcije.

"S obzirom na to da je Edin toliko zaljubljen u Jelenu, on uopšte ne primećuje Marijanu, niti mu ona pada na pamet. Međutim, to po svemu sudeći Borisovoj bivšoj devojci ne smeta, već naprotiv, ona je za sada zadovoljna da bude u Edinovim društvu, a kada god joj se ukaže prilika ona onako ljubazno, umiljato i uz osmeh iskoristi momenat i zapitkuje ga šta stigne", ispričao je izvor.

Inače, čak su i pojedini farmeri komentarisali da je manekenka bacila oko na bivšeg odbojkaša, i da se sva rastopi od sreće kada je on u blizini.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>