Lepota

Ljubav

4 frizure koje će vas podmladiti i do 10 godina (Foto)

Baš kao što odeća može vizuelno dodati i smanjiti godine, isto tako može i frizura. Ako želite da održite svoj mladalački izgled, morate da pronađete frizuru koja će ga osvežiti i naglasiti vaše adute.

4 frizure koje će vas podmladiti i do 10 godina (Foto)



Da vam olakšamo, donosimo vam četiri primera frizure koja će vas podmladiti i do deset godina!

Pletenica
Umesto klasične pletenice ili riblje kosti koje smo nosile kao devojčice, isprobajte ležernu varijantu na stranu, koja je trenutno pravi hit. Kovrdže ili pletenica ovog tipa daće vašoj kosi volumen i mladalački izgled kao što je onaj kakav neguje Amanda Sejfrid.



Šiške
Šiške su još uvek u trendu i idealan su način skrivanja bora na čelu, ali izbegavajte one retke, stepenasto isečene jer ćete s takvom frizurom izgledati starije.

No, ako još ne spadate u grupu žena koje skrivaju bore, poput Eme Stoun, bolje odaberite jednostavnu mladenačku frizuru s dužim šiškama na stranu. Takva frizura deluje vrlo romantično i ležerno te će istaći lice i osvežiti izgled.



Ravna kosa
Ravna kosa može izgledati beživotno i bezlično te vašem licu dodati godine. Imate li dugu kosu poigrajte se s kovrdžama kao što je učinila i Nikol Kidman. To će vašoj kosi vratiti volumen i vitalnost.



Zalizana punđa
Iako je punđa vrlo elegantna frizura koja uz večernju haljinu idealno pristaje, punđa naglašenog profila takođe može dodati godine. I Kim Kardašijan koja voli eksperimentisati s frizurama je shvatila kako raspuštena, stepenasto ošišana frizura takođe može izgledati elegantno, ali i mladenački. Topli smeđi tonovi takođe su preporuka želite li da pomladite svoj izgled.



Autor: B.B.
Izvor: zadovoljna.hr
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>