Region

Svet

Region

Nik Sloter kandidat za gradonačelnika Beograda: Popraviću puknutu cev u Žarkovu! (Video)

Glumac Rob Stjuart, iliti Nik Sloter, prihvatio je kandidaturu za gradonačelnika Beograda, a evo šta i obećava stanovnicima srpske prestonice da će učiniti tokom svog mandata.

Nik Sloter kandidat za gradonačelnika Beograda: Popraviću puknutu cev u Žarkovu! (Video)



Slotera Nika, umesto za predsednika, za gradonačelnika! A iako predizborna kampanja još nije počela, glumac se ne ustručava da Beograđanima obećava šta će sve tokom svog mandata učiniti za srpsku prestonicu. Glavni problem, kaže on, jeste puknuta cev u Žarkovu. Navodi i da niko ne mrzi BusPlus kao on, ali šta će, mora da ga plaća! Naravno, u pitanju je pošalica koju je duhoviti glumac izveo sa voditeljem Zoranom Kesićem u emisiji "24 sata".

U šaljivom tonu, Rob Stjuart je Kesiću ispričao kako misli da pomogne Beogradu, a naveo je i da je za gradonačelničku funkciju i više no kvalifikovam, jer je ovde već 64 sata! Njih dvojica složili su se da jedan od najvećih problema Beograda jeste noćni prevoz. "Ako noću propustim autobus u 2h, sledeći mi je tek u 5h", izložio je svoj problem Kesić, na šta je kandidat za gradonačelnika već imao spremu strategiju. "Postaviću sigurne kuće pored autobuskih stanica. Na primer, ako iz centra grada krenete u Braće Jerković i pobegne vam autobus 26, imate kuću odmah pored. Umesto da noćite na ulici, bićete gost u mojoj sigurnoj kući", izneo je Rob svoju genijalnu ideju.

Inače, popularni Rob Stjuart u Beograd je doputovao radi večerašnje specijalne projekcije filma "Slotera Nika za predsednika". A kako je izgledao njegov šaljivi intervju sa Zoranom Kesićem, pogledajte i vi:



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>