Region

Svet

Ivan Ivanović: Pravi je pakao kada se zaljubim! (Video)

Voditelj Ivan Ivanović gostovao je u emisiji "Maksimalno opušteno" kod svog kolege Stevice Nikolića i tom prilikom ispričao do sada nepoznate detalje iz svog života, ali i otkrio kakav je kad se zaljubi.

Ivan Ivanović: Pravi je pakao kada se zaljubim! (Video)



Ivan Ivanović je priznao prilikom gostovanja na televiziji DM Sat da se u trenucima zaljubljenosti ponaša kao kreten, no smatra da to nije ništa čudno te da se tako ponaša gotovo svaki pojedinac.

"Ja mislim da je svako kreten ko se zaljubi, tad nisi u stanju da racionalno vidiš. Uvek sam sklon preterivanju u životu. Kod mene je patnja uvek u kafani, to je mesto za patnju kod mene...i uživanje. Ja kad patim, umem da budem naporan za muzičare i za konobare i za vlasnike lokala. Umem da razbijem sve, pošteno sve platim na kraju, ali čekam da se isprazni. Tugujem uvek sam, možda tu bude moj najbolji ortak i bude prazna kafana i ja tu onda i pevam i plačem i polupam sve i odem kući", otkrio je Ivan u toku emisije, a zatim dodao da se veoma teško zaljubljuje.

"Pa jako teško, ako se zaljubim, to je pakao, iskreno. Trenutno nisam zaljubljen, a da jesam rekao bih. Takođe, više ne pijem, prestao sam. Ranije sam mogao koliko god donose da popijem, ne znam gde je granica", iskreno je rekao Ivanović.

Popularni voditelj je takođe pokazao da nema trunku sujete, te je svom kolegi i domaćinu Stevici uputio komplimente za način rada.

"Ovako, da ti kažem nešto, ako mi dozvolis kao starijem kolegi... Dosta dobro ovo radiš, ne poštapaš se mnogo materijalom, iako bi mogao, nego vodiš razgovor. Znaš o čemu pričaš, ne gubiš nit. Ja sam prijatno iznenađen, želim ti puno uspeha u tvojoj daljoj karijeri. Ako budeš ovako radio, samo nebo je granica!", nije štedeo komplimente Ivan.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>