Region

Svet

Region

Ravna Gora: Glumci padali u nesvest na snimanju! (Foto)

Da glumački posao nimalo nije lak, dokazuju i glumci serije "Ravna gora", koji su na snimanju televizijskog ostvarenja Radoša Bajića bukvalno padali s nogu usled vremenskih teškoća.

Ravna Gora: Glumci padali u nesvest na snimanju! (Foto)



Rekonstrukcija događaja iz proleća ratne 1941. godine u seriji "Ravna gora" snimana je na tropskoj avgustovskoj vrućini koja je premašivala 40 stepeni Celzijusa. Glumci, među kojima su bili Nebojša Glogovac, Nenad Jezdić, Milorad Mandić Manda i drugi, bili su odeveni u vojne uniforme, nimalo primerene za temperaturu koja je u jednom momentu dostigla i 46 stepeni. Stoga, daleko od toga da im je bilo samo neprijatno!

Fotografije sa snimanja ovih scena prikazuju glumce odevene u debelu čoju i sukno, kako se na tropskoj vrućini rashlađuju vodom i štite suncobranima, dok reditelj Radoš Bajić, u bermudama, majici i sa šeširićem na glavi, lagodno daje instrukcije.



Milorad Mandić Manda, kome je izgleda vrelina najteže pala, našao je zgodan kamen kako bi malo posedeo i danuo dušom tokom mukotrpnog snimanja. S druge strane, njegov kolega Nenad Jezdić smatrao je da pre njegovim očima treba zaštita od sunca, te se "sakrio" iza sunčanih naočara koje nimalo ne odgovaraju epohi koju su glumci oživljavali na ovom setu.

Kako je izgledalo bombardovanje Beograda 6. aprila 1941. godine, gledaoci su mogli da vide sinoć u drugoj epizodi serije "Ravna gora", koja je već poprilično uzburkala javnost svojim kontroverznim sadržajem.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>