Region

Svet

Farma 5: Mis Svetlana - Niko ne mrzi žene kao Lepi Mića! Trebala nam je Sigurna kuća!

Mis Svetlana od sinoć nije stanovnica imanja u Lisoviću, a prema prvim utiscima, čini se da joj je zbog toga i drago, jer se, pre svega, rešila prisustva Lepog Miće.

Farma 5: Mis Svetlana - Niko ne mrzi žene kao Lepi Mića! Trebala nam je Sigurna kuća!



Sinoć je Farmu napustila Mis Svetlana, koja je imala najmanji broj glasova publike. Naime, ona je imala samo 3% glasova, naspram ubedljivih 97% Marka Vukotića. Ipak, ona je bila vidno raspoložena što neće više boraviti na Farmi, te je kazala da je presrećna što je izašla.

"Na Farmu sam ušla kako bih svima pokazala da je razmena mišljenja moguća i bez svađanja i psovki. Mislim da sam u tome uspela, jer sa Farme izlazim bez ijedne izrečene psovke", rekla je Mis Svetlana po izlasku sa imanja.

Razmatrajući koji farmer ima najneprijatniji karakter, njoj nije trebalo mnogo vremena da zaključi da je to Lepi Mića. "Povlačila bih se svaki put kad bi on stao na stolicu i krenuo da psuje", kaže Ceca i dodaje da nije mogla previše da trpi pevačevo ponašanje. "U svom životu nisam srela mušku strukturu koja toliko mrzi žene", rekla je bivša farmerka. "Molila sam nekog iz Sigurne kuće da dođe i spasi žene. Predstavljao se kao veliki prijatelj i Džidži i Romani i Simonidi, a jednoj je hteo da upropasti rođendan, drugu je izvređao na najgori način", kazala je Ceca i zaključila da je Lepi Mića naprosto zao. "Prošli put kada sam bila u Areni učila sam samo njemu iz inata! Kada su proglasili da idem u izolaciju, svi smo se užurbali, tražili posteljinu, pakovali se... u takvim momentima uvek je trka i jurnjava... a jedino mi se on zakačio za vrat i ponavljao "Hoćeš učiti, hoćeš učiti?", e zato sam rekla "Hoću!", njemu u inat", ispričala je Ceca.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>