Region

Svet

Goca Božinovska: Scenu seksa bih snimila sa Klunijem!

Folk pevačica i bivša učesnica Farme, Goca Božinovska, otkrila je da prati serije na televiziji, ali i da joj smeta što ih doživljava lično pa neretko i zaplače. Omiljeni glumac joj je Džordž Kluni i sa njim bi rado snimila scenu seksa.

Goca Božinovska: Scenu seksa bih snimila sa Klunijem!



"Meni će zbog serija srce da stane. Sada ne toliko, ali pre sam, kada sam imala vremena, non-stop pratila sve žive serije koje su se emitovale na televiziji. Ako neko umre ili je tužna ljubavna priča, ja se isplačem k'o nikad. Mada, nije to loše, bar se ispraznim i bude mi lakše", započinje priču Goca Božinovska.

Profesionalac: Goca Božinovska pravo iz bolnice otišla u Lisović da zabavlja farmere!
Goca se, takođe, osvrnula i na aktuelne rijalti formate na televiziji te rekla da povremeno gleda petu sezonu Farme. "Imam mnogo obaveza, ali sam upućena u dešavanja i gledam kada god mogu. Kada ne nastupam i uveče sam kod kuće, tada volim da gledam uživo prenos i vrlo često se prisećam kako je meni bilo tamo. Mogu vam reći da im nije lako, svi komentarišu - ja bih sada ovako ili onako, a dok vas ne zatvore tamo, ne možete znati svoje reakcije. Ja sada, kada gledam, isto znam da kažem: "E, sada bih ja uradila ovo", objašnjava Goca koja je, podsetimo, učestvovala u četvrtoj sezoni rijalitija i dogurala skoro do pobede.

Pevačica je priznala i da bi se rado oprobala kao glumica. "Zanimljivo mi to zvuči, samo da nije neka akcija gde treba da lomim ruke i noge. A seks scenu bih snimila sa Klunijem, ako baš moraju da budu seksi scene". Ipak, s druge strane, nije sigurna da bi se skinula u filmu za milion evra, ali na toliku sumu, kaže, niko nije imun.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Zoran Lončarević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>