Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić kao Bijonse pobednik šeste emisije! (Foto)

Šesta epizoda muzičkog šou programa Tvoje Lice Zvuči Poznato upravo je završena, a ovog puta pobeda je pripala Aleksi Jeliću koji se našao u ulozi pop dive Bijonse!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić kao Bijonse pobednik šeste emisije! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Snežana Babić Sneki kao Madona odnela pobedu u petoj emisiji! (Foto+Video)
Večeras se deset takmičara predstavilo žiriju koji je kao gostujućeg člana imao Boru Đorđević, a pored njega našla su se tri stalna člana Ivan Ivanović, Katarina Radivojević i Marija Mihajlović.

Veče je započelo imitiacijom Tamare Dragičević koja je bila Laka, a imitirala je njegov evrovizijski nastup na kome je predstavljao Bosnu i Hercegovinu. Nakon nje nastupio je Boris Milivojević sa numerom "220 u voltima" imitirajući Bajagu i njegovu karakterističnu frizuru, dok je Ivan Ivanović imao zamerku na njegov izgovor, jer "ne mumla dovoljno, kao Bajaga".



Onda je na scenu izašao Aleksa Jelić, odnosno izašla Bijonse zajedno sa svojim igračicama. Aleksa se ponovo našao na štiklama u ulozi žene i otpevao "Single Ladies" dok je na štiklama i u trikou pokazao izuzetno seksi ženske noge. Sledeća na redu bila je Ana Kokić. Nakon engleskog, koreanskog i italijanskog, ona je ovog puta zapevala na francuskom jeziku i ponovo pokazala da može da se snađe u svakoj situaciji. Dobila je najpozitivnije komentare žirija bez ijedne zamerke na njenu imitaciju francuske pevačice Zaz.

Nakon Ane Kokić nastupila je Snežana Babić Sneki, prošlonedeljna pobednica, koja je imitirala Anu Bekutu i otpevala "Zlatiborske zore", a žiri nije mogao, a da ne prokomentariše: "Gde je Mrkonjić?". Nakon fenomenalne Sneki koja se napokon našla na svom terenu i otpevala narodnjak, na binu su izašli Knez i Željko Šašić u duetu. Željko kao Kemal Monteno i Knez kao Oliver Dragojević. "Bila je to jedna lepa gej priča, vrlo topla. Prelepo je slušati vas kako pevate zajedno", rekao im je Ivan Ivanović. Ipak, kada je šaljivi ton utihnuo, Ivan je u pohvalio i pevanje i imitaciju, a i ostatak žirija bio je u potpunosi oduševljen ovom imitacijom.



Sledeći na sceni takmičenja Tvoje Lice Zvuči Poznato bili su Sara Jovanović kao Majli Sajrus i Skaj Vikler kao Robin Tik. Sara je promenila dva kostima, i na kraju skakutala po bini kao i Majli, noseći top i šortsić. Sa njima na sceni bio je i Ajs Nigrutin prerušen u crnca. Bora Đorđević imao je najzanimljiviji komentar na njihov nastup, odnosno na
Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović iskritikovana zbog Majli Sajrus! Nije htela da tverkuje! (Foto)
pitanje Marije Kilibarde da li su ga dobro zabavili rekao je: "Da, lepo je da dečica gledaju ove perverzije". Ivan Ivanović komentarisao je nedostatak nastupa, jer nisu odradili čuvenu scenu kada se Majli sagne ispred Roberta, dok je Katarina podržala Saru jer nije želela da učestvuje u promovisanju tog "američkog senzacionalizma".



Za sam kraj nastupio je Cane, odnosno Goca Tržan. Goca je jedva dočekala ovu imitaciju, a dok se pripremala za ulogu odlično se zabavila sa prisutnima dok je imitirala Caneta i njegove izjave sa koncerata. Nakon Goce Tržan došao je red na specijalnog gosta Boru Đorđevića koji je otpevao "Dva dinara druže" zajedno sa kompletnom publikom, posle čega je počelo glasanje.



Autor: M.P.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>