Region

Svet

Farma 5: Marko Vukotić i Mis svetlana duelisti! Ivan izgubio pravo da bude gazda!

Romana Panić i Marko Vukotić bili su sluge ove nedelje, a kako njih dvoje nisu preterano konfliktne osobe ostalim farmerima je bilo teško da se odluče kome će dati štapić.

Farma 5: Marko Vukotić i Mis svetlana duelisti! Ivan izgubio pravo da bude gazda!Pošto je situacija bila neizvesna sve do poslednjeg glasa koji je dao gazda Ivan Marinković, farmeri su sedeli kao na iglama. Na kraju je Ivan dao svoj štapić Marku Vukotiću i odlučio da on provede noć u izolaciji, a publika je zatim izabrala drugog duelistu Svetlanu Koprivicu, poznatiju kao Mis Svetlanu.

"Tokom prethodne noći neki od vas su prekršili pravila života na imanju. Ivan je gurao Jelenu Golubović i hvatao je za ruku, što je okarakterisano kao nasilje", pisalo je u pismu koje je stiglo Ognjenu dok je bio na imanju. Zbog toga je Ivan kažnjen oduzimanjem nedeljnog honorara, a izgubio je i pravo da do kraja serijala bude gazda na imanju.

Simonida, Svetlana i Suzana takođe su kažnjene oduzimanjem honorara, jer su prekršile pravila života na Farmi, kada su zajedno bile u wc-u, što nije dozvoljeno.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>