Region

Svet

Farma 5: Umalo obračun - Mis Svetlana zgrabila flašu, pa krenula na Jelenu Golubović! (Video)

Mis Svetlana je već jednom branila Ivana Marinkovića od Jelena Golubović kada ga je ova nazvala pijancem, a sada je učinila isto, ali je stala u odbranu Slobe Đurkovića, pa krenula s rediteljkom i fizički da se obračuna.

Farma 5: Umalo obračun - Mis Svetlana zgrabila flašu, pa krenula na Jelenu Golubović! (Video)



Farma 5: Jelena Golubović napala tamburaše na sinoćnoj žurki zbog pesme Jelene Karleuše! (Video)
Farmeri su sedeli u trpezariji kada se povela rasprava oko toga kako je Golubovićeva mogla da napadne tamburaše na sinoćnoj žurki. Sloba ju je mirnim tonom opomenuo da je to ružno, i da ne može da lomi instrumente muzičarima zbog pesme Jelene Karleuše, jer su instrumenti jako skupi.

Golubovićeva mu je na to odgovorila da je bila besna, a onda se prebacila na to kako je mladi pevač pijan. To je Mis Svetlanu potpuno izvelo iz takta!

Ona je skočila na Golubovićevu i počela da viče, a onda je u jednom momentu zgrabila flašu, te htela da je polije sokom. Da ostali farmeri nisu skočili i zaustavili je u poslednjem momentu, Golubovićeva bi bila mokra do gole kože!

Mis Svetlana se potom udaljila nazivajući rediteljku "pokvarenim ološem" i psujući je, a pridružila joj se i Katarina Grujić uz reči "bolesnica narkomanska".



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>