Region

Svet

Farma 5: Dok se jedni vesele, drugi plaču! Jelena Golubović pustila suze, Era je teši, pa je i ljubi! (Foto+Video)

Na sinoćnoj žurki u Lisoviću bilo je veselo, ali i napeto, dramatično i suzama ispunjeno. Nije se rasplakala samo Sara Trajanović zbog Akija, već i Jelena Golubović.

Farma 5: Dok se jedni vesele, drugi plaču! Jelena Golubović pustila suze, Era je teši, pa je i ljubi! (Foto+Video)



Farma 5: Jelena Golubović napala tamburaše na sinoćnoj žurki zbog pesme Jelene Karleuše! (Video)
Jeleni Golubović sinoć tokom žurke baš i nije bilo mnogo šta po volji. Pored toga što je pobesnela jer su tamburaši zapevali pesmu Jelene Karleuše koju ova ne podnosi, pa zbog toga napala muzičare, ona se takođe i rasplakala.

Naime, Golubovićeva je plakala jer su joj doktori rekli da ima čvoriće na grlu. Ona se već duže vreme žali na probleme sa grlom, dok je ostali farmeri baš i ne uzimaju za ozbiljno. Sinoć ju je sve stiglo, te je pustila suze.

Da je uteši, našao se Era Ojdanić. "Nemoj da plačeš, znam kako ti je! Čim sam ušao u kuću, odmah sam pitao gde je Jelena", kazao joj je Era i zagrlio.



Tokom žurke Era je pokazivao naklonost prema Golubovićevoj, te se maltene nije ni odvajao od rediteljke. Sve vreme je bio sa njom, veselili su se, plesali, ali i pričali. U jednom momentu je stari ženskaroš Era uspeo i da rediteljku poljubi u usta!

Farma 5: Era Ojdanić rasplakao Saru Trajanović! Opet suze zbog Akija! (Foto)
Inače, ostali farmeri sjajno su se sve vreme zabavljali uz pesme Ere, Šaka Polumente, Stoje, Mikija Mećave i Ruleta. Iako su najpre negodovali jer nisu  dobili i hranu, vrlo brzo su se oraspoložili i zaigrali. Među najveselijima bili su Romana, Marijana, Simonida, Katarina, Sloba i Marko, koji su pevali i igrali, trudeći se da ne reaguju na suze i sukobe koji su se dešavali mimo njih.

Pogledajte delić atmosfere sa sinoćne žurke:



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>