Region

Svet

Region

Emir Kusturica: Upoznaću Milorada Čavića sa Monikom Beluči!

Emir Kusturica rešio je da da se malo pozabavi i "provodadžisanjem", te da jednu od najlepših glumica svih vremena Moniku Beluči upozna sa našim sportistom Miloradom čavićem.

Emir Kusturica: Upoznaću Milorada Čavića sa Monikom Beluči!



Naš najpoznatiji reditelj u svetu Emir Kusturica rešio je da svoju prijateljicu i koleginicu Moniku Beluči upozna sa našim proslavljenim plivačem Miloradom Čavićem. Naime, on je odlučio da "posreduje" između ovog dvojca, pre svega kako bi Čaviću ispunio želju da upozna italijansku divu, a nakon što je Monika svojevremeno rekla da joj je Čava jedan od najzgodnijih sportista na svetu.

"Upoznaću ih, zašto da ne! To može da bude lepo prijateljstvo. Rado ću Miloradu ispuniti želju. Monika na proleće dolazi u Hercegovinu, pošto nastavljamo snimanje filma "Na mlečnom putu", pa tada mogu je upoznam sa Čavićem", kazao je Emir Kusturica za "Informer".

Miloradu Čaviću naravno da se dopala ideja da upozna jednu od najlepših glumica sveta. Takođe, šaljivo je dodao da, ako do njihovog susreta dođe, javnost za to neće znati. "Hvala Kusturici na ideji i lepim željama. To je idealna prilika da se Monika i ja upoznamo. Ali, da znate, ako do našeg susreta i dođe, to će biti daleko od kamera i medija", rekao je Čavić o mogućem susretusa zanosnom Monikom.

Autor: T.I.
Izvor: Informer
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>