Region

Svet

Jelena bodrila Novaka Đokovića na Dejvis kupu bez vereničkog prstena!

Na finalu Dejvis kupa svi su pored sjajnog tenisa iščekivali da vide i premijeru vereničkog prstena kojim je Novak Đoković zaprosio Jelenu Ristić. Ipak, to se nije desilo!

Jelena bodrila Novaka Đokovića na Dejvis kupu bez vereničkog prstena!



Finale Dejvis kupa, u kojem se nadmeću Srbija i Češka, otpočelo je juče u Kombank Areni, a prvi korak ka čuvenoj "salatari" načinio je naš najbolji teniser Novak Đoković pobedom nad Radekom Štepanekom. Međutim, pored sjajne Noletove igre, svi su željno iščekivali da vide i taj čuveni verenički prsten kojim je srpski teniser zaprosio svoju dugogodišnju devojku Jelenu Ristić. Ipak, to se nije desilo, jer je Jelena za svog dragog navijala i aplaudirala bez prstena na ruci.

Kako "Alo" saznaje, jedna od najsrećnijih verenica na svetu, potpuno je zaboravila na prsten! Naime, ona je verenički prsten, spremajući se užurbano za Noletov meč u "Areni", zaboravila u sobi, a zbog malera nije htela da se vrati po njega.

To neće dozvoliti da joj se opet ponovi, te će buduća gospođa Đoković već na sledećem meču s ponosom pokazati prsten koji ju je učinio verenicom najboljeg srpskog tenisera.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Aleksandar Dimitrijević, Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>