Region

Svet

Milica Todorović: Doktorka me je izbacila iz ordinacije jer sam se požalila na cenu tretmana!

Grandova zvezda Milica Todorović doživela je neprijatnost u jednoj lekarskoj ordinaciji, tako što je izbačena, jer se požalila na previsoku cenu tretmana!

Milica Todorović: Doktorka me je izbacila iz ordinacije jer sam se požalila na cenu tretmana!



Milicu Todorović doktorka je izbacila iz svoje ordibnacije, jer se mlada pevačica požalila na previsoku cenu tretmana. Naime, Milica već duže vreme posećuje izvesnu dermatološku ordinaciju, iako je, kako kaže, već pretrpela par ružnih situacija u istoj. Preko svega je prelazila, ali preko poslednjeg incidenta neće sigurno, jer ju je doktorka bukvalno isterala iz ordinacije.

"Pokačile smo se zbog cene jednog tretmana. Kada sam iznela svoje mišljenje o tome da je preskupo, žena je počela da mi drži predavanje kako sam nekulturna, a zatim me izbacila", ispričala je Milica za "Kurir".

"Takođe, ranije kada sam zakazani tretman otkazala zbog snimanaj spota, ona mi je naplatila kao da ga je obavila! To sam progutala, kao i mnoge druge situacije u kojima s eponela krajnje neprofesionalno. Jednom me je, na primer, poslala kući sa sve kiselinama na licu", priča Milica i dodaje da je poslednji incident bio kap u već prepunoj čaši. Stoga je rešila i da se revanšira, te na svom Fejsbuk profilu udari i antireklamu za ordinaciju u koju se razočarala. "Dragi prijatelji, svima vama kojima treba loš dermatolog, izvolite kod doktorke Borozan da vas fino upropasti i fizički i psihički. Ko voli, nek izvoli", napisala je Milica uz objavljenu adresu ordinacije.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Studio Shobot

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>