Region

Svet

Farma 5: Era Ojdanić rasplakao Saru Trajanović! Opet suze zbog Akija! (Foto)

Sara Trajanović ne može da preboli Andriju Akija Markovića, te se sinoć na žurki opet rasplakala, a za suze je, ovog puta, odgovoran Era Ojdanić.

Farma 5: Era Ojdanić rasplakao Saru Trajanović! Opet suze zbog Akija! (Foto)



Na sinoćnoj žurki koju Zadruga svakog petka organizuje za farmere, gost je bio i Era Ojdanić, inače poznat kao šaljivdžija. Međutim, pored zabave i pesme kojom je uveseljavao farmere sinoć, on je prouzrokovao i suze, i to kod Sare Trajanović.

Naime, kada je došao na imanje, Era je prišao Sari Trajanović, i upitao ju je da li ona zna kako je njemu pravo ime, a potom i kazao: "Andrija". To je bio udar na Sarine emocije, koja već danima ne može da se smiri zbog Andrije Akija Markovića, te je briznula u plač.

Ona je neutešno plakala u spavaćoj sobi, te joj je prišla Jelena Jovanović, zagrlila je i pokušala da uteši. Naravno, odmah je došao i Ivan Marinković da vidi šta se dešava sa njegovom dragom Sarom, a kada je otišao manekenka je prokomentarisala: "On voli mene, a ja volim drugog, a taj drugi ko zna gde je!"



Potom je u sobu ušla i Suzana Perović, pa kada je shvatila o čemu je reč, kratko je rekla uplakanoj Sari: "Pa ti stvarno nisi normalna!" Suzana je odmah i napustila sobu, a razumemo i zbog čega, s obzirom da je u više navrata rekla da je više ne zanima odnos Sare i njenih muškaraca, Ivana i Akija, i zaključila da o tome ne sme ni da progovori, jer bi se sve "pušilo".

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>