Region

Svet

Plavokosa Seka Aleksić nastupila u krcatom klubu u Beču: Seksi izdanje i uzavrela atmosfera! (Foto)

Kraljica estrade, kako vole da je zovu njeni fanovi, Seka Aleksić, iako vredno radi na novom singlu koji nestrpljivo očekujemo, redovno usrećuje svoju publiku sjajnim nastupima pa je ovaj put napravila spektakl u klubu Insomnia u Beču!

Plavokosa Seka Aleksić nastupila u krcatom klubu u Beču: Seksi izdanje i uzavrela atmosfera! (Foto)Promena imidža: Seka Aleksić drastično skratila kosu i postala plavuša! (Foto)
Obzirom da je Beč omiljeni grad Seke Aleksić i da živi na relaciji Beč - Beograd, pevačica je iskoristila priliku te posle nastupa ostala još jedan dan u prelepoj austrijskoj prestonici, družila se sa svojim prijateljima, ali i šopingovala!

Nastup u kubu je bio više nego uspešan, veoma posećen, a u jedan sat iza ponoći vrata kuba su se zatvorila jer nije bilo mesta za još posetilaca!Seka Aleksić zaštitno lice novog modnog brenda MG couture (Foto)
Krcato, fenomenalna atmosfera, dva sata bez pauze, Seka zgodna i nikad lepša - zavodljiva dugokosa plavuša u pripijenom i providnom crnom kostimu... Šta reći, bravo Seko!

Pogledajte ostatak fotografija.Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>