x
Region
Farma 5: Sara Trajanović - Aki me je uništio kao nijedan pre!
15. novembar 2013. 21:43
Sara Trajanović je neutešna nakon što je preko Goce Božinovske dobila poruku od Akija da "ako se ne normalizuje, slobodno zaboravi na njega", pa se izjadala i Japi.


Farma 5: Aki poručio Sari - Ne spominji više moje ime! Ona se rasplakala, pa poljubila sa Ivanom?! (Video)
Ljubavni život Sare Tajanović dovoljno je napet da je dostojan scenarija kakve TV sapunice. Naime, posle očijukanja sa Ivanom Marinkovićem, manekenka se predomislila kada je na imanje došao Andrija Aki Marković. Između nje i pevača pali su poljupci, te je izgledalo da će to biti jedna srećna ljubavna priča. Ipak, Aki je morao da napusti imanje, a ostavljeni Ivan Marinković je u tome video svoju šansu, te ne odustaje od udvaranja Sari, a ni ona malo-malo pa ne pokazuje ravnodušnost.

Sve je to izgleda zasmetalo Akiju, pa je prošlog petka svojoj dragoj preko Goce Božinovske poručio da "ako ne normalizuje svoje ponašanje, da više ne pominje njegovo ime". To je manekenku dotuklo, te već danima ne može da se smiri.

Kako je većini farmera dojadilo da slušaju o njenoj ljubavnoj muci, iliti "dilemi" kako oni smatraju,  ona je drugara za jadanje našla u Aleksandru Marinkoviću Japi, Naime, Sara je sa Japom iza poljskog WC-a pričala o situaciji sa mladim pevačem, te mu se poverila kako ju je Aki "uništio kao nijedan dečko pre njega". Ona je takođe kazala da ne zna kako će se oporaviti posle svega ovoga. Japa ju je utešio rečima kako smatra da je na takvo mišljenje uticala situacija na Farmi i izolovanost od civilizacije, te da će objektivnije sve moći da sagleda i ispravi kada se rijaliti završi.

Autor: T.I.
foto: TV Pink

   
| More    
Ljuba Pantović, fitnes instruktorka, kik-boks šampionka i učesnica rijalitija Farma, posle kraha u privatnom životu ne krije da je ispunjena i da se udaje za biznismena Mirka Perića, koji živi u Švedskoj.
4. jul 2014. 18:14
Nakon Jelene Golubović kojoj tekođe nisu isplatili glavnu nagradu od 50.000 evra, a ni honorar, tužbu protiv relevizije "Pink" podneo je i bosanski slikar Sulejman Memo Haljevac, kome takođe nisu isplatili nagradu od "Farme četiri".
4. maj 2014. 12:39
Rijaliti Farma uvek se sa znatiželjom iščekuje, a iako je prošlo nepunih mesec dana kako je završena poslednja sezona, već se spekuliše kad će krenuti nova. Ipak, na razočarenje mnogih, to se po svemu sudeći neće desiti pre septembra.
27. januar 2014. 16:12
Farma 5 još uvek je jedna od glavnih tema, a učesnici Ivan Marinković i Suzana Perović odlučili su da krunišu svoje prijateljstvo duetom koji će snimiti.
7. januar 2014. 19:01
Voditelj  Vlada Stanojević je u svom studiju ugostio četiri učesnika Farme 5, a među njima se našla i pevačica Jelena Jovanović koja je svoje učešće obeležila vezom sa Edinom i skandalom sa Marijanom Leontijević.
6. januar 2014. 18:25
Danas učesnici Farme 5 Jelena Jovanović, Slobodan Đurković, Romana Panić i Marko Vukotić odgovaraju na pitanja gledalaca u emisiji uživo "Narod pita", a pevačica Romana dobila je kompliment od jedne prosvetne radnice koja se javila.
6. januar 2014. 17:50
Jelena Jovanović i Edin Škorić svojom romansom obeležili su rijaliti Farma, a u svojoj ljubavi uživaju i sada, te time demantuju sve one "zle jezike" koji su tvrdili da je njihova veza samo taktika za što duži ostanak na imanju.
5. januar 2014. 14:33
Ivan Marinković, superfinalista rijalitija Farma, posle izlaska sa imanja i četiri meseca izolacije, još uvek nije uspeo da vidi svoju ćerku Lenu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan.
5. januar 2014. 14:05
Katarina Grujić ostala je do samog kraja rijalitija Farma 5 kao jedan od učesnika, a posle brojnih poruka podrške koje je dobila na društvenim mrežama, odlučila je da se zahvali svojim fanovima.
4. januar 2014. 22:05
Rediteljka Jelena Golubović izašla je kao pobednik sa Farme 5, ali svakako i kao lik koji je u ovoj sezoni ostavio gledaocima najviše scena za pamćenje, među kojima je i pokazivanje grudi za stolom u trpezariji.
4. januar 2014. 12:23

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"

Emina Jahović - Opet si sa njo


Svakim danom 00:00

Novi spot Emine Jahović za pesmu "Opet si sa njom"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus