Farma 5: Sara Trajanović - Aki me je uništio kao nijedan pre!

Sara Trajanović je neutešna nakon što je preko Goce Božinovske dobila poruku od Akija da "ako se ne normalizuje, slobodno zaboravi na njega", pa se izjadala i Japi.

Farma 5: Sara Trajanović - Aki me je uništio kao nijedan pre!Farma 5: Aki poručio Sari - Ne spominji više moje ime! Ona se rasplakala, pa poljubila sa Ivanom?! (Video)
Ljubavni život Sare Tajanović dovoljno je napet da je dostojan scenarija kakve TV sapunice. Naime, posle očijukanja sa Ivanom Marinkovićem, manekenka se predomislila kada je na imanje došao Andrija Aki Marković. Između nje i pevača pali su poljupci, te je izgledalo da će to biti jedna srećna ljubavna priča. Ipak, Aki je morao da napusti imanje, a ostavljeni Ivan Marinković je u tome video svoju šansu, te ne odustaje od udvaranja Sari, a ni ona malo-malo pa ne pokazuje ravnodušnost.

Sve je to izgleda zasmetalo Akiju, pa je prošlog petka svojoj dragoj preko Goce Božinovske poručio da "ako ne normalizuje svoje ponašanje, da više ne pominje njegovo ime". To je manekenku dotuklo, te već danima ne može da se smiri.

Kako je većini farmera dojadilo da slušaju o njenoj ljubavnoj muci, iliti "dilemi" kako oni smatraju,  ona je drugara za jadanje našla u Aleksandru Marinkoviću Japi, Naime, Sara je sa Japom iza poljskog WC-a pričala o situaciji sa mladim pevačem, te mu se poverila kako ju je Aki "uništio kao nijedan dečko pre njega". Ona je takođe kazala da ne zna kako će se oporaviti posle svega ovoga. Japa ju je utešio rečima kako smatra da je na takvo mišljenje uticala situacija na Farmi i izolovanost od civilizacije, te da će objektivnije sve moći da sagleda i ispravi kada se rijaliti završi.

Autor: T.I.
foto: TV Pink

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Jelena Rozga u šetnji rodnim Splitom FOTO

Jelena Rozga u šetnji rodnim Splitom FOTO

Jedna od najvećih regionalnih zvezda Jelena Rozga se na javnim nastupima obično pojavljuje u zavodljivim sexy izdanjima kojima ostavlja  muškarce bez daha, ali danas je odlučila da nas ponovo ugodno iznenadi, sa par fotografija koje su  u ležernom prolećnom izdanju..

Tekstualna vest17. mart 2015

Region

Svet