Region

Svet

Farma 5: Mis Svetlana brani Ivana Marinkovića od Jelene Golubović - On nije pijandura!

Nema farmera na imanju u Lisoviću koji nije ušao u konflikt sa Jelenom Golubović, a sada je to učinila i Mis Svetlana, i to kako bi odbranila svog drugara Ivana Marinkovića.

Farma 5: Mis Svetlana brani Ivana Marinkovića od Jelene Golubović - On nije pijandura!



Mis Svetlanu povredilo je to što je Golubovićeva sinoć Ivana Marinkovića nazvala pijandurom. Naime, tokom sinoćne svađe Ivana i Jelene, on je nju nazvao narkomankom, aludirajući na tablete za smirenje koje rediteljka pije, a ona mu je uzvratila time što je kazala da su mu oči po običaju crvene, kao kod prave pijandure!

To je Mis Svetlanu uznemirilo, te je danas rešila da se revanšira Golubovićevoj. "Da li si ti normalna", govorila je ona Jeleni Golubović, na šta joj je ona uzvratila da nema nameru da priča sa njom dok nosi naočare za sunce, jer je to nekulturno.

I onda, Mis Svetlana, na koju smo navikli da je gledamo sa naočarima za sunce u kući, skinula je svoju "kamuflažu", te kazala: "Evo bez naočara! Pa pogledaj me sad! Kako te nije sramota da Ivana nazivaš pijandurom?! On sinoć nije bio pijan! On voli da popije, i to ne krije, ali nije bio pijan! Ne možeš tako da ga vređaš", bila je otresita Mis Svetlana u odbrani Ivana Marinkovića.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>