Region

Svet

Farma 5: Srednji prst za Zoricu Marković od Lepog Miće - Ti si mrtva za mene! (Foto)

Zorica Marković i Lepi Mića ušli su u još jednu svađu i orkšaj koji je bio propraćen klasičnim načinom svađanja na Farmi, psovkama i unošenjem u lice.

Farma 5: Srednji prst za Zoricu Marković od Lepog Miće - Ti si mrtva za mene! (Foto)



Cela rasprava je počela oko ogovaranja, a pevači su se prepucavali ko je koga više ogovarao na Farmi. Mića je Zoricu nazvao "ološem" i "smradinom", a ni pevačica nije bila ništa blaža od njega. Spominjao se i Zoricin restoran, Mića je govorio kako je on konobar i nije ga sramota zbog toga, a potpuno konfuzni pevači su samo skakali sa jedne teme na drugu i nastavljali svađu.



"Ti si mrtva za mene", rekao je MIća, a Zorica mu je poručila to isto dok su nastavili da se jedno drugom unose u lice. Mića i Zorica su toliko psovali da je produkcija morala da pušta cenzuru dugačku skoro minut u nekim situacijama. Tokom jedne od dužih cenzura, Zorica je vikala na Miću i on na nju, a onda su jedno drugom pokazivali srednji prst koji su usmeravali ka ustima "protivnika".



Situacija se smirila, ali se rasprava nastavila. Ipak, bez vikanja i psovki. Mići nije puno trebalo da se ponovo iznevira, počne da psuje i viče. Dok su se njih dvoje drali po trpezariji, ostali farmeri su obavljali svoje poslove i potpuno ih ignorisali, s obzirom da je sve, sem tuče, već postalo sasvim normalna stvar na imanju.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>