Region

Svet

Veliko interesovanje za koncert Veče sevdaha 26. novembra u Sava centru (Video)

Nakon što je nedavno oduševio publiku u Zagrebu, tradicionalni koncertni program "Veče sevdaha" po treći puta, 26. novembra stiže u beogradski Sava centar!

Veliko interesovanje za koncert Veče sevdaha 26. novembra u Sava centru (Video)


 
Koncert za koji se uvek traži karta više ove će godine ponovno okupiti vrhunske interpretatore sevdalinki na čelu s Harijem Varešanovićem koji je sevdalinke učio pevati od svog dede. "Moj deda Mehmed Aga Varešanović bio je najveći i najautohtoniji sevdalija s početka prošlog veka. Bio je i učitelj  doajena sevdalinki Safeta Isovića i Zaima Imamovića, a meni je usadio ljubav prema sevdalinkama od najranijeg djetinjstva", naglasio je Hari Varešanović, koga beogradska publika s nestrpljenjem iščekuje čuti.
 
Uz Harija, na sceni Sava centra zapevaće i Merima Njegomir, a scenom će  prodefilirati i poznata pevačka imena - Marija Šestić, Marinko Rokvić, Boki Milošević, Muhamed Mujkanović, Vesna Hadžić, Enes Begović i Eso Kovačević. Organizator i producent Tomislav Kašljević najavio je i posebno iznenađenje za publiku! "Uz sjajan orkestar Dinka Mujanovića koji će pratiti izvođače odlučili smo ove godine beogradskoj publici predstaviti i poznati Omladinski hor Zenica koji sa svojih 50 pevača čini ovu koncertnu noć još veličanstvenijom!", rekao je producent Tomislav Kašljević, koji je autor ovog izuzetno uspešnog koncertnog programa.


 
Pripreme za koncertno veče za dušu uz lepe sevdalinke već su u punom jeku, a zbog velikog interesovanja za koncert, svi koji 26. novembra žele da osiguraju svoje mesto u publici koncerta "Veče sevdaha" neka požure po ulaznicu.

Ulaznice se prodaju po ceni od 1500, 1700 i 1900 dinara, a mogu se nabaviti na blagajni Sava centra, u Jugotonu (Nušićeva 27) ili preko Eventima!



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>