Region

Svet

Farma 5: Ivan - Romana, proradila ti je sujeta! Romana - Ništa ti više ne verujem!

Teško da na imanju u Lisoviću može da prođe dan, a da ga farmeri provedu u miru i slozi. Najnovije tenzije desile su se sinoć, kada je na zahtev Zadruge svaki farmer morao da da svoj sud o gazdovanju Ivana Marinkvića.

Farma 5: Ivan - Romana, proradila ti je sujeta! Romana - Ništa ti više ne verujem!



Sinoć jeZadruga kroz pismo naložila farmerima da se svako ponaosob izjasni o ovondeljnom gazdi Ivanu Marinkoviću. I to je, naravno, iznedrilo nove razmirice i tenzije među farmerima.

Najpre je svoj glas protiv gazde digla ovonedeljni sluga Romana Panić. Naime, ona je kazala da Ivan nije bio iskren kada ga je ona pitala zašto ju je postavio za slugu, na šta se Ivan branio rečima da je Romani proradila sujeta, te da svi kad-tad moraju da budu u ulozi sluge. Takođe, gazda Ivan je rekao da će biti zanimljivo gledati u subotu kako će se farmeri ponašati prilikom dodele štapića, kada budu morali da biraju između Romane i Marka Vukotića. Inače, Ivan je sve vreme tokom sinoćnog izlaganja Romani govorio da je voli i poštuje, međutim pevačica je ostala pri stavu da mu ne veruje.

Tokom raprave između njih dvoje, Ivan je Romani zamerio i to što ona i dalje štiti Jelenu Golubović i pored toga što je rediteljka bila na korak od toga da joj upropasti jučerašnju slavu, na šta mu je Romana odgovorila da Golubovićeva apsolutno ništa nije uradila i da je ne napada kada za to nema ni najmanji razlog. Naposletku, Romana je konstatovala da se Ivan dosta promenio, i to na gore, i da misli da je to uticaj lepog Miće od kojeg se u poslednje vreme ne odvaja.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>