Region

Svet

Danijela Amidžić će se poroditi 15. decembra

Bračni par Danijela i Ognjen Amidžić pakuju polako stvari za porodilište, gde će se manekenka poroditi najverovatnije 15. decembra. Voditelj kaže da je ponosan na svoju suprugu, koja je čak uspela da se posveti svojoj prvoj knjizi.

Danijela Amidžić će se poroditi 15. decembra



Ognjen i Danijela Amidžić: Porođaj će koštati 5.000 evra!
"Danijela se porađa 15. ili 16. decembra, sve smo već isplanirali. Trudnoću podnosi baš hrabro, svaka joj čast! Na njoj se i ne vidi da je trudna dok joj ne priđeš, tek onda se nazire stomak. Svaka čast ženama! Ja ne mogu psihički da zamislim šta je to ustvari. Danijela ujedno i piše. Ona i doktor Filgud su udružili snage i rade na knjizi o trudnoći, odnosno kako da žene zdravo iznesu trudnoću i izbore se sa svime što ona donosi", kaže Ognjen za "Blic". Tkođe je i dodao da ime za bebu još nisu izabrali.

Ognjen i Danijela Amidžić saznali da će dobiti sina!
"Već smo ranije saznali da čekamo dečaka, ali ime još nismo izabrali. Dogovor je da Danijela odluči, meni je dovoljno i samo saznanje da ću uskoro postati tata, ne mogu da dočekam."
 
Amidžić je pripremio i novi koncept emisije "Ami Dži šou". Ubuduće, gledaćemo ga na planini, a u letnjem će se periodu emisija snimati u prikolici. "Novu sezonu snimamo u planini. Pa ko bude hteo da dođe kod mene, moraće to da uradi kolima. Na leto putujemo prikolicom svuda po Srbiji. Prelazićemo dosadašnju granicu", kaže voditelj.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: G. Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>