Region

Svet

Andrija Aki Marković: Nisam pogledao navodni poljubac Sare i Ivana! Imao sam preča posla!

Iako su mediji brujali o poljupcu između Sare Trajanović i Ivana Mainkovića na Farmi, Andrija Aki Marković kaže da taj poljubac još uvek nije pogledao, jer je imao preča posla!

Andrija Aki Marković: Nisam pogledao navodni poljubac Sare i Ivana! Imao sam preča posla!



Nakon što je Sari Trajanović Goca Božinovska na žurki prenela poruku od Andrije Akija Markovića da ukoliko se "ne normalizuje, zaboravi na njega", manekenka se veoma potresla, a da je uteši našao se Ivan Marinković zbog kojeg je njen odnos sa Akijem i upao u krizu. Tada se, navodno, desio i poljubac između nje i Marinkovića. Međutim, Aki Marković tvrdi da snimak sa navodnim poljupcem još uvek nije pogledao.

"Poljubac nisam video, jer nisam bio u Srbiji, a kada sam se vratio imao sam mnogo prečih stvari da završavam. A ako se i desio, nadam se da je bio baš romantičan, jer se to i očekuje od jednog iskusnog gospodina koji ima toliko godina iza sebe", rekao je Andrija Aki Marković za "Alo".

Pevač je još kazao da se još uvek nije čuo sa Sarinom majkom, ali da svakako ima u planu da sa njom popriča o svemu što se izdešavalo. "Pročitao sam na nekim portalima, ali ja to nisam video, a znam kakvi su mediji i šta sve pišu", rekao je AKi i dodao da bi mu sigurno neko javio da se nešto strašno desilo.

Aki je takođe rekao da će sa Sarom sigurno popričati kad manekenka napusti imanje, kao i da se ne uzbuđuje zbog reči Lepog Miće koji ne odustaje od ubeđivanja Sare da Aki nije za nju.

"Čovek koji se predstavlja kao najveći patriota i peva takve pesme, na sva usta blati i mene i kraj odakle sam ja, a svi znamo da 80 posto ljudi iz Braničevskog okruga živi u dijaspori gde on najviše radi i gde je najviše para zaradio. Ali, eto, iz priloženog se vidi da sve te pesme koje je snimao i ceo taj marketing "patriote" jeste zbog novca, i sad se samo pitam gde će raditi kad izađe sa Farme", zaključio je Aki.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>