Region

Svet

Udaje se Goca Tržan! Mladoženja Raša 14 godina mlađi! (Foto)

Goca Tržan uskoro će, po drugi put, uploviti u bračne vode. Njen dečko Raša Novaković skupio je hrabrost, te zaprosio popularnu pevačicu, a ona je pristala!

Udaje se Goca Tržan! Mladoženja Raša 14 godina mlađi! (Foto)Pop pevačica Goca Tržan udaje se po drugi put, a mladoženja je 14 godina mlađi Raša Novaković, sa kojim je Goca već dve godine u vezi, i koji je, inače, bubnjar u njenom bendu. Kako "Blic" saznaje, Goca je u poslednje vreme intenzivirala kontakt sa bivšim dečkom Markom Lakićevićem, i to je Raši bio alarm da prelomi i zaprosi pevačicu.

"Goca i Raša su u stabilnoj vezi koja bi kad-tad rezultirala brakom. Oni i inače žive kao da su u braku, a Goca ne smatra da papir išta menja, te nije ni videla da postoji potreba da ozvaniče vezu. Zbog svega toga njegova prosidba je za nju došla kao iznenađenje, ali je ipak oduševljeno pristala da se uda za njega", kaže izvor blizak ovom paru, i dodaje da datum venčanja još uvek nije preciziran, ali svakako će biti u toku iduće godine.


Foto: SMEDIA/Darko Stevanović

Prema priči izvora, Gocina ćerka Lena, iz braka sa aktuelnim učesnikom rijalitija "Farma" Ivanom Marinkovićem, sjajno je prihvatila Rašu, te se on prema njoj ophodi kao pravi otac.

Na pitanje novinara da li bi potvrdila priču o svojoj udaji, Goca je kroz osmeh rekla: "Simpatična su mi vaša saznanja, ali ja to ne bih komentarisala!"

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus


>