Svet

Region

Bivša žena Čarlija Šina nosila trojke! Jedno dete abortirala, jer je htela isključivo blizance?! (Foto)

Borba između Čarlija Šina i njegove bivše žene Bruk Mjuler, za starateljstvo nad njihovim sinovima, prarasta u pravi rat, u kojem glavna strategija jeste iznošenje svakavih prljavština!

Bivša žena Čarlija Šina nosila trojke! Jedno dete abortirala, jer je htela isključivo blizance?! (Foto)



Najnovije što je holivudski glumac iskoristio protiv bivše žene Bruk Mjuler u borbi za starateljstvom nad njihovim četvorogodišnjim blizancima, jeste podatak da je Bruk zapravo nosila trojke, a ne blizance, te je namerno abortirala jedno dete, i to iz sopstvenog hira!

Naime, prema pisanju američkih medija, Bruk je bila opsednuta idejom da slavnom glumcu podari blizance, i to isključivo sinove, jer on već ima ćerku iz prethodnog braka. Stoga, bez ikakvog medicinskog razloga, ona je abortirala treće dete, te umesto trojki, na svet donela blizance Boba i Maksa.

Čarli je insistirao da se navedeni podatak dokumentuje i zavede u njihovom sudskom sporu, jer jasno govori o njenoj motivaciji i mentalnom stanju, i dokazuje, kako se glumac izrazio, "da je Bruk obična lažljivica i narkomanka"!

Međutim, tu nije kraj drami u životu holivudskog glumca. Dok je Bruk bila u centru za rehabilitaciju i odvikavanje od droga,  a tokom sudskog spora oko starateljstva nad blizancima, privremeno starateljstvo nad njima dobila je Čarlijeva koleginica i bivša žena, Deniz Ričards. Ipak, ona je nedavno vratila dečake zbog toga što su pokazali ekstremno divljačko ponašanje, te je morala da ih udalji od svojih ćerki. "Moje devojčice su bile davljene, šutirane u glavu, stomak, tučene, ujedane, šamarane i pljuvane od strane blizanaca", objasnila je Deniz.



Nakon toga, sud je na privremeno čuvanje blizance dodelio bratu Bruk Mjuler, koje je od Čarlija tražio čak 55.000 dolara mesečno za njihovo izdržavanje. Sud je konačnu presudu o starateljstvu najavio za decembar, pa ćemo videti hoće li se tada ova drama završiti i na koji način.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>