Region

Svet

Farma 5: Proka izribao farmere - lenčare i ne rade ništa!

Pad temperature i magla naterala je farmere da se zavuku u kuću i zaborave na svoje zadatke, te su dobili i jedno dobro ribanje, ali verbalno, od gazda Proke.

Farma 5: Proka izribao farmere - lenčare i ne rade ništa!



Hladno vreme nateralo je zimogrožljive farmere da se zavuku u kuću, te u opuštenoj atmosferi toplog doma potpuno zaborave da se život i poslovi na imanju obavljaju upravo na imanju, a ne u kući. Oni su posedali oko trpezarijskog stola, te se posvetili probi predstave koju treba da održe u subotu. Međutim, oni možda jesu zaboravili svoje farmerske zadatke, ali budnom oku neprikosnovenog gazda Proke to nije promaklo, te je besno uleteo u kući i postrojio farmere.

"Šta ste se tu upicanili i sredili?! Obucite staru odeću i na posao odmah! Drva neće sama da se srede", galamio je Proka. Potom je naredio da muškarci smesta krenu za njim, te da sakupe drva ne bi li spremno dočekali predstojeću zimu.

Ipak, Proka je shvatio da farmeri baš i nisu previše radišni, pa im je izašao u susret tako što im je traktorom dovezao drva, pa su ovi imali samo da ih istovare i slože.

Kad već sada zabušavaju, pitanje je šta će biti kad prava zima dođe.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>